• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

FemtioFemPlus – medlem i Finlands Franchiseförening!

Från och med december 2019 är vi anslutna som medlemmar i föreningen och för FemtioFemPlus innebär medlemskapet inte bara en kvalitetsstämpel utan också en ökad synlighet på den finska och den internationella marknaden. Som medlem av föreningen är vi ännu tryggare i ambitionen om en stabil etablering av vårt starka franchisekoncept.

Finlands Franchiseförening grundades 1988 med syfte att stimulera samarbete mellan företag inom franchisebranschen, att öka kunskapen om franchising och att hantera relationerna till myndigheter och franchiseföreningar i hela världen. För att nå sina mål arbetar föreningen aktivt med att skapa möten, seminarier, webbplatser, publicera broschyrer och böcker, rådgivning och uttalanden, samt att producera statistik om franchising i Finland.