• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Ny Franchisetagare i Örebro

Nu finns FemtioFemPlus i Örebro! Joakim Larsson heter vår nya franchisetagare där och han har lång erfarenhet av eget företagande inom olika branscher.  Efter ett antal år som anställd vill han nu återigen lägga sin kraft och sitt driv på något eget och valet föll på FemtioFemPlus.

Varför tog du beslutet att bli franchisetagare?
Jag lämnade en 17 år lång anställning bakom mig för en tid sedan och var ganska klar över att jag skulle starta något eget. Att det blev franchising var rätt mycket en slump eftersom jag råkade stöta på FemtioFemPlus och fastnade för affärsidén i första hand.

Jag har drivit verksamhet i franchiseform tidigare och vet att det har stora fördelar eftersom man inte behöver uppfinna hjulet själv. Att det är ett beprövat koncept innebär ju också att det känns tryggare att dra igång än att börja med ett blankt papper. Det var därför inget svårt beslut att bli franchisetagare när väl möjligheten uppenbarade sig.
 

Varför föll valet på FemtioFemPlus?

Jag gillade idén med att skapa mervärde för kunderna genom att använda erfarna och motiverade seniorer som medarbetare från första sekund. Sedan råkade det ligga ett bananskal på vägen som guidade mig till rätt hemsida vid exakt den tidpunkt då FemtioFemPlus skulle rekrytera en franchisetagare till Örebro. Efter att ha konstaterat att personkemin stämde fullt ut så var det ett enkelt val att kliva på tåget.

Vill du ha hjälp med hushållsnära tjänster i Örebro? Tveka inte att kontakta Joakim!

Joakim Larsson
070 – 310 56 66
joakim.larsson@femtiofem.se

Eller besök Örebros lokala sida här