• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Ny Franchisetagare i Falun & Borlänge

Nu finns FemtioFemPlus i Falun! Arne Henriksson heter vår nya franchisetagare där, som efter ett antal år som anställd vill lägga sin kraft och sitt driv på något eget och valet föll på FemtioFemPlus.

Varför tog du beslutet att bli franchisetagare?

Jag har länge tänkt att jag vill göra någonting annat än det jag har gjort de senaste 10 åren, d.v.s. vara anställd och vara  väldigt styrd av arbetstiderna 8-5. Jag vill även ha positiva kund- och medarbetarkontakter där jag verkligen gör mitt yttersta för att alla ska bli nöjda, det gör mig väldigt glad! Att se hur glada människor blir när de får en meningsfull sysselsättning efter sin pension är också någonting som är väldigt inspirerande.

 

Varför föll valet på FemtioFemPlus?

Valet föll på FemtioFemPlus därför att det finns en väldigt bra bakomliggande filosofi, professionalism och känsla av samhörighet som är någonting utöver det mesta som jag har stött på. Glädjen, känslan av inbjudan och framåtanda är också någonting som jag upplever som unikt. Dessutom får man all stöttning som man någonsin kan önska sig som ny franschisetagare hos FemtioFemPlus!

Vill du ha hjälp med hushållsnära tjänster i Falun? Tveka inte att kontakta Anette!

Arne Henriksson
010-643 90 65
falun@femtiofem.se

Besök Faluns lokala sida här
Besök Borlänges lokala sida här