• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Ny Franchisetagare i Solna, Bromma, Järfälla

Vår verksamhet växer och vi välkomnar Sven Edlund som ny franchisetagare i Solna! Sven startade upp sin franchise inom FemtioFemPlus i Solna i slutet av sommaren. Han har jobbat både som försäljningsingenjör och gymnasielärare och kommer nu att lägga mer tid på sitt franchiseföretag. Sven ser fram emot att med stor entusiasm driva sin verksamhet framåt. Med tre barn och en sambo i Solna är det främst familjelivet han fokuserar på efter arbetet.

 

Varför tog du beslutet att bli franchisetagare?

Jag har länge tänkt på att jag skulle vilja starta något eget, driva något där utvecklingen beror på mig och mina beslut. Att göra det som franchisetagare känns både roligt och tryggt då jag kan fokusera på kärnverksamheten och få hjälp med det administrativa från huvudkontoret i Helsingborg.

 

Varför föll valet på FemtioFemPlus?

I och med att jag länge tänkt på detta med att starta eget så har jag hållit mina ögon öppna, och en dag föll de på en annons om att FemtioFemPlus sökte franchisetagare. Direkt kände jag att konceptet tilltalade mig, och den känslan stärktes när jag hade varit på den internutbildning som alla franchisetagare får ta del av. Alla administrativa system fanns på plats så det var bara att köra igång. Jag gillar också att jag i min roll som franchisetagare bidrar till att skapa arbetstillfällen för seniorer och att vi tar tillvara på all den kompetens och erfarenhet som de besitter.

 

Vill du ha hjälp med hushållsnära tjänster i Solna? Tveka inte att kontakta Sven idag!

Sven Edlund
08 – 640 55 55
sven.edlund@femtiofem.se

Besök Solnas lokalsida här
Besök Brommas lokalsida här
Besök Järfällas lokalsida här