Ny Franchisetagare i Huddinge och Farsta

Nu finns FemtioFemPlus i Huddinge och Farsta! Yvonne Wikström heter vår nya franchisetagare där och hon har lång erfarenhet av eget företagande inom olika branscher.  Efter ett antal år som anställd vill hon nu återigen lägga sin kraft och sitt driv på något eget och valet föll på FemtioFemPlus. När inte arbete står på agendan åker Yvonne gärna runt på någon av sina motorcyklar eller ägnar sig åt trädgårdsarbete.

 

Varför tog du beslutet att bli franchisetagare?

Jag kände att det var dags för mig att återigen driva något eget. Helst ville jag göra det som franchisetagare då det innebär hjälp med administration och en större möjlighet att fokusera på det jag brinner mest för, att bygga upp själva verksamheten. Dessutom får jag kollegor som jag kan bollar idéer och samarbeta med. Det är ett stort plus.

 

Varför föll valet på FemtioFemPlus?

Jag har under en tid haft ögonen på den här branschen som erbjuder rut- och rottjänster och tyckt att den verkar spännande. Det tilltalar mig att vi kan erbjuda seniorer en chans att få fortsätta att arbeta på sina egna villkor. Jag gillar att vi även öppnar upp arbetstillfällen för dem som ännu inte nått pensionsåldern, men tyvärr ändå passerat ett ”bästföredatum” på arbetsmarknaden. Istället för att låta erfarenhet och kompetens gå till spillo så tar vi till vara på den.

Vill du ha hjälp med hushållsnära tjänster i Huddinge/Farsta? Tveka inte att kontakta Yvonne!

Yvonne Wikström
08 – 34 64 94
yvonne.wikstrom@femtiofem.se

Eller besök Huddinge/Farstas lokala sida här