• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Ny franchisetagare i Göteborg

FemtioFemPlus breddar sin verksamhet genom de nya franchisetagarna Marie Alvskog och Magnus Gahrn som nu erbjuder hushållsnära tjänster i Göteborg.

Tillsammans besitter Marie och Magnus lång och gedigen erfarenhet inom branscher som media och bygg där både personalansvar och projektledning varit fokusområden. På fritiden lockar havet och båtlivet. Resor och upplevelser är ett annat stort gemensamt intresse för Marie och Magnus som alltid ser till att ha en utflykt eller resa inplanerad. Nu ser de fram emot att få utveckla sin verksamhet i Göteborg.

Varför tog ni beslutet att bli franchisetagare?

Då vi vill kunna fokusera på kärnan – kundkontakter, medarbetare och leverans av tjänster, kändes franchise som ett bra alternativ. Färdiga processer finns, liksom administrativa system inklusive support och stöd från moderbolaget. Vi är också tacksamma för att det finns best practise som vi kan använda oss av – alltså det mesta är beprövat och testat och vi vet därmed vilken väg som är bäst att använda både vad gäller marknadsföring och rekrytering.

Varför föll valet på FemtioFemPlus?

Konceptet FemtioFemPlus valde vi då vi tror på den seniora arbetskraften som en enorm tillgång. Deras önskan om att få fortsätta arbeta skapar en motivation och drivkraft som tillsammans med kunnande och erfarenhet hjälper kunder med alla önskemål på det mest optimala sättet.

Läs vidare
FemtioFemPlus i Göteborg
Beställ hemstädning i Göteborg
Boka flyttstädning i Göteborg
Trädgårdstjänster i Göteborg