• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Nöjda kunder
    50 kontor till din tjänst
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Nu blir vi fler i Malmö!

Nu stärker vi verksamheten genom att starta upp ytterligare ett kontor i Malmö.

Vår nya franchisetagare heter Björn Nordin, är 68 år och utbildad till både kemiingenjör och ekonom. Han har länge arbetat med marknadsföring på flera stora företag och har drivit eget i 15 år, men är nu en pigg pensionär. Björns fru Lena som tidigare arbetade inom vård och omsorg är nu också pensionär och paret har nyligen flyttat till en mindre lägenhet då de tre vuxna barnen är utflugna sedan länge.

Varför tog du beslutet att bli franchisetagare?

 – Jag blev franchisetagare för att jag tycker om att jobba! När både jag och min fru gick i pension kände vi att vi behövde något att göra. Jag gillar att vara en del av ett sammanhang, berättar Björn.

Varför föll valet på FemtioFemPlus?

 – På FemtioFemPlus hänger man inte upp sig så mycket på ålder, vilket känns skönt! Man jobbar för att man vill. Så länge man orkar och har lust så är det roligt att hålla på. Det känns tryggt och bra med allt stöd man får från verksamheten med kommunikationen, administrationen och varumärket med mera.

Björn och Lena har kontor i oljehamnen och kommer att erbjuda våra tjänster i stadsområdena norr och innerstaden. De påbörjar nu arbetet med att anställa glada seniorer för att underlätta i sina kunders vardag!

 

Björns kontaktuppgifter hittar du här:
Malmö – innerstaden och norr