• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Nöjda kunder
    50 kontor till din tjänst
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

FemtioFemPlus startar upp på Södermalm!

Idag, den 1 december, startar Anders Ljungkvist upp sin FemtioFemPlus-verksamhet på Södermalm i Stockholm.

Eftersom det finns ett stort behov av städhjälp i Stockholms mest bebodda stadsdelsområde kommer verksamheten att fokusera på städtjänster för både privatpersoner och företag. Anders har själv varit bosatt på Södermalm i tio år och känner därför till området väl. Han är dessutom en aktiv pensionär som tycker om att sysselsätta sig och hjälpa andra:

– Jag gick i pension men tycker det är roligt att ha saker att syssla med och tänkte att det säkert finns andra som känner likadant, som tycker det är roligt att städa och vill jobba på sina egna premisser.

Är du en glad och pigg senior som känner igen dig i Anders beskrivning? Just nu är han i full gång och anställer städpersonal, så om du därtill har erfarenhet av att arbeta med städning och eventuellt fönsterputs, tveka inte att slå Anders en signal!

 

0708-36 68 24
anders.ljungkvist@femtiofem.se

Du kan läsa mer om FemtioFemPlus Södermalm på: www.femtiofem.se/sodermalm