• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Utökat RUT-avdrag – Nu erbjuder vi IT-tjänster!

Fler tjänster ingår nu i RUT-avdraget. Trädbeskärning och borttagning av buskar och träd är tjänster vi även erbjudit tidigare, men som nu berättigar till skattereduktion. Något som däremot är helt nytt både inom RUT-avdraget och hos oss är IT-tjänster.

IT-tjänsterna innefattar installation, reparation och underhåll av data- och IT-utrustning så som dator, surf-/läsplatta, smartphone, tv och spelkonsol. Även hantering av kringutrustning som skrivare, skanner, modem, router, fiber- och nätverkskabel samt WiFi-utrustning inkluderas i avdraget

Detta täcks inte av RUT

Utrustning som kan kopplas till olika IT-lösningar men som inte omfattas av skattereduktionen är exempelvis smarta vitvaror, brandlarm, inbrottslarm eller fjärrstyrda värmepumpar. Mer avancerad programmering eller ombyggnad av IT-utrustning omfattas inte heller.

För att berättiga till skattereduktion ska arbetet vara utfört i kundens bostad. Mer om villkoren för Rut-avdraget kan du hitta här: Allt du behöver veta om ROT- och RUT-avdrag

Orter där vi i dagsläget erbjuder IT-tjänster:

Bålsta
Enköping
Haninge
Helsingborg
Hässleholm
Klippan
Osby
Perstorp
Värmdö
Växjö
Örkelljunga
Östra Göinge