• Fråga FemtioFemPlus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Välkommen att kontakta oss!
0200-112 555

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Riksdagsledamöter på besök…

Måndagen den 19 maj gästades vi av riksdagskvinnorna Margareta B Kjellin och Ann-Charlotte Hammar Johnsson. Margareta är talesperson i äldrefrågor och medlem i socialutskottet. De ville informera sig om hur vi arbetar.

Ett tiotal av våra seniora  medarbetare deltog vid frukosten och förklarade varför de trivdes så bra med att utföra hushållsnära tjänster. De angav bland annat en meningsfull sysselsättning, att nya goda relationer och kontakter skapas och att det känns bra att arbete precis så mycket som man själv önskar. “Att man sedan får lön för mödan gör ju inte saken sämre”, sa någon. “Jobbskatteavdragen gör dessutom att skatten blir låg”, fyllde en annan i.

Vi fick värdefull information och senaste nytt från riksdagen. Det uppskattade vi och att döma av våra folkvaldas reaktioner såg de ut att uppskatta besöket.