Vill du representera FemtioFemPlus på din ort?

Vår affärsidé är att aktiva seniorer utför bland annat städning, trädgårdsarbete och renoveringar hos företag, kommuner och privatpersoner. Tjänsteutbudet varierar över landet och detta beror till en stor del på den frihet som konceptet erbjuder. Oberoende av inriktning på verksamheten så erbjuds professionell coaching och administrativt stöd från franchisegivaren, så att all energi kan fokuseras på att bygga långvariga relationer med kunder och medarbetare.

 • Vem kan bli franchisetagare?

  Som franchisetagare behöver du inte vara över 55 år. Det är viktigare att du har erfarenheter av ledarskap och att planera verksamheter. Våra anställda är till största del aktiva seniorer. Därför är det viktigt att du förstår dem och värdesätter deras vilja och kunskaper på ett utvecklande sätt.

 • Expansionen fortsätter

  FemtioFemPlus AB finns, med sina närmare 30 franchisetagare, representerade i stora delar av södra och mellersta Sverige och fortsätter att expandera. Vi är ett av landets snabbast växande företag och som ett bevis för detta blev vi utsedda till Gasellvinnare i Skåne 2014, vilket förstås glädjer oss mycket.

  Tillväxten har möjliggjorts av våra kompetenta franchisetagare och medarbetare som dagligen levererar tjänster med hög service till konkurrenskraftiga priser, vilket resulterar i nöjda och återkommande kunder. Ett väl utfört arbete är något vi sätter vår heder i pant på.

 • Boka ett personligt möte

  Är du intresserad av att av att bli franchisetagare för FemtioFemPlus eller känner du någon som kan vara intresserad? Fyll i formuläret så återkommer vi med förslag på tid och plats för möte.

Jag är intresserad av att bli franchisetagare

Fyll i uppgifterna nedan så fullständigt du kan så återkommer vi till dig.

Vi kontaktar dig

Ett enklare liv börjar här. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra trevliga kontaktpersoner dig med mer information.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

0200-112 555

Telefontider mån-fre 08-17.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar under vardagar.

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?

 

Läs vidare och ansök